Burn out klachten Ridderkerk

burnout1

Een burn-out. Het wordt ook al wel dé ziekte van de huidige jongere generaties genoemd. Een burn-out kan door allerlei verschillende oorzaken ontstaan: te hoge werkdruk, een vervelende situatie in het privéleven. Maar bijna alle burn-outs hebben één gemene deler: spanning. Voel je dat er iets niet klopt, maar weet je niet precies wat er dan niet klopt? Kun je je maar moeilijk concentreren op het werk, of op andere taken? Stress, angst, vermoeidheid, maar ook een verlaagd concentratievermogen kunnen symptomen zijn van een burn-out. Hierbij kunnen ook andere vervelende lichamelijke klachten om de hoek komen kijken, zoals een te hoge bloeddruk en uitputting. Mochten de klachten toenemen en uiteindelijk je dagelijks functioneren belemmeren, dan is het fijn om op zoek te gaan naar een behandelaar. In Ridderkerk staat Cope & Care Counseling voor je klaar om je te helpen.

Cope & Care Counseling Ridderkerk

Noor Evers is al haar hele leven geïnteresseerd in menselijk gedrag. Ze vraagt zich af waarom mensen zich ongelukkig voelen, of opgejaagd, onzeker. Waarom gedragen mensen zich op een bepaalde manier? Om een antwoord te vinden op deze vragen heeft Noor zich verdiept in de psychologie, om uiteindelijk Cope & Care Counseling op te richten. Ieder individu is uniek, en Noor wil graag weten wat er zich in jouw leven afspeelt, en waarom je last bent gaan krijgen van bepaalde, specifieke klachten. Ze kijkt samen met jou naar de valkuilen, de mogelijkheden en persoonlijke waarden van jou als mens. Het is voor haar belangrijk dat elke cliënt zich gehoord voelt, en dat er een veilige omgeving bestaat waarbinnen mensen hun verhaal kwijt kunnen. Zonder oordeel, en met de hulp die jij nodig hebt.

Behandeling

De behandeling van onder andere burn-out klachten bestaat bij Cope & Care Counseling uit een persoonlijk, op maat gemaakt traject. Dit bestaat uit een serie van meerdere gesprekken waarin op zoek gegaan wordt naar de onderliggende oorzaak van de burn-out klachten. Hierbij wordt gewerkt naar een effectieve oplossing, voor nu én voor later. Het is belangrijk om de symptomen van een burn-out te leren herkennen, zodat je ook in de toekomst de handvatten hebt om met eventuele terugkerende klachten om te kunnen gaan. Het doel van de behandelingen is om de geestelijke en emotionele balans te herstellen. Zo kan het zelfvertrouwen weer opgebouwd worden, krijg je weer vat en grip op de gebeurtenissen in je leven en wordt de kwaliteit van leven vergroot.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *