Wat doet een kapper in Leiden?

Kapper

Als een kapper of kapster werk je in een kapsalon. Dit kan aan huis zijn of in een winkel waarbij je met meerdere collega’s aan het werk bent. Om jouw kapsel er weer pico bello¬†uit te laten zien, worden er verschillende gereedschappen gebruikt, waarvan de schaar, het scheerapparaat en de tondeuse het meest gebruikelijk zijn. Voor lang haar gebruiken kappers een schaar terwijl het scheerapparaat of de tondeuse meestal bij korter haar wordt ingezet. Om de kapper te bezoeken is het vaak nodig om van tevoren een afspraak in te plannen, maar er zijn ook kapsalons waarbij je zo naar binnen kan lopen. Ook in Leiden is er altijd wel een kapsalon Leiden waar je meteen terecht kunt. Voordat je aan de beurt bent, is er in de kapsalon aan wachtruimte aanwezig waarin je onder het genot van een kopje koffie of thee een tijdschrift kan lezen.

Mogelijkheden voor kapsalon in Leiden

De Coronacrisis is een teistering geweest voor mening kapsel. Van uitgroei tot op de schouders tot een bob die geen bob had moeten zijn. Sinds het weer mogelijk is om een bezoekje aan de kapper te brengen, maken mensen hier massaal gebruik van. Maar wat voor mogelijkheden zijn er eigenlijk? Een bezoekje aan de kapper in Leiden kan zo voorbij zijn wanneer je alleen de puntjes wil bijknippen of de tondeuse over je hoofd heen laat halen. In andere gevallen is de kapper meerdere uren bezig om jou van een mooi kapsel te voorzien. Het verven van haar is een taak die veel tijd in beslag neemt, mede door de wachttijd die ertussen zit. Hou hier dus rekening mee, zeker wanneer je technieken als highlights en lowlights in je haar wil laten plaatsen. Sommige kapsalons in Leiden, zoals deze kapperszaak in Leiden, bieden ook andere mogelijkheden aan. Zo is het voor mannen mogelijk om de baard te laten scheren en kunnen vrouwen het haar laten invlechten. Om hun horizon nog meer te verbreden zijn er ook kappers die zich specialiseren in schoonheidsbehandelingen en zo de optie bieden om gezichtshaar te epileren of wenkbrauwen en wimpers te laten verven.

Korting bij de kapper

Omdat mening student het vaak krap bij kas hebben, zeker nadat velen hun bijbaantje tijdens de Coronacrisis zijn verloren, bieden verscheidene kapperszaken een studententarief aan. Met dit tarief betaal je een lager bedrag dan normaal. In sommige gevallen is dit tarief alleen geldig op bepaalde tijden of dagen, om drukte op een gewild moment in de week te voorkomen. Ook voor de oudere kappersbezoeker is er vaak een 50+ tarief, waarbij je, net als de studenten, minder dan normaal hoeft uit te geven. Op deze manier hopen kappers je een beetje tegemoet te komen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *