Workshops voor vrouwen

      No Comments on Workshops voor vrouwen

workshop vrouwen

Om nieuwe dingen te leren kan je allerlei soorten workshops volgen. Zo heb je ook workshops die speciaal bedoeld zijn voor vrouwen. Dit zijn workshops waaraan vaak alleen vrouwen kunnen deelnemen en waarbij je je bezig gaat houden met je vrouwelijke energie. Er zijn verschillende soorten workshops voor vrouwen. Lees in dit blog over de mogelijkheden. 

 

Een workshop in vrouwen kracht

 

Een vrouwenlichaam gaat in haar leven door veel verschillende cycli heen. Zo is er de maandelijkse menstruatie cycles, maar ook het voor het eerst verliefd worden en eventueel zal er later in je leven een kind gaan groeien in je buik. Voor al deze cycli is veel vrouwelijke kracht nodig. Zo hebben vrouwen van nature extra veel kracht mee gekregen om door deze cycli heen te kunnen gaan. Ook zal je als vrouw na elke cycli weer wat meer kracht hebben ontwikkeld. Tijdens een workshop vrouwen kracht ga je leren je meer bewust worden van deze innerlijke kracht die in je zit en hoe je deze kracht meer kan gaan gebruiken in je dagelijkse leven. Zo ga je tijdens de workshop dieper contact maken met je levensthema’s en levensenergie.

 

Concious conception workshop

 

Tijdens deze work shop ga je samen met de toekomstige vader van je kind, je bezig houden met het bewust worden van het idee dat je samen een leven op de wereld zal gaan zetten. Het verwekken van een kind is een punt waarbij vaak weinig wordt stil gestaan. Meestal gebeurt het zwanger worden van de een op andere dag en wordt zo het proces vaak zo maar in gang gezet. Tijdens deze workshop leer je meer stil te staan bij deze belangrijke fase in je leven en zo meer de diepte in te gaan. Deze workshop is ook goed voor je toekomstige kind, door je heel bewust te worden van de conceptie en van het proces zal je baby in je buik zich nog meer welkom voelen in zijn of haar nieuwe gezin. 

 

Birthing from with in workshop

 

Na een zwangerschap van negen maanden is het dan tijd voor de bevalling. Dit gaat een heel belangrijk moment worden in je leven en dit moment wil je waarschijnlijk op de meest fijne manier ervaren. Tijdens de workshop ga je je bezig houden met het hervinden van je spirituele en seksuele kracht die je nodig gaat hebben tijdens de geboorte van je baby. Je gaat leren op een liefdevolle manier contact te maken met je lichaam om jezelf zo over te kunnen geven aan de natuurlijke flow van de hormonen die jou geboorte proces zullen gaan begeleiden. Hierbij is een diep contact met je partner ook essentieel, zodat je je tijdens de bevalling veilig bij hem zal voelen. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *